Some people come into our lives and quickly go. Some stay for a while, leave fotprints in our heart and we are never ever the same! <3

Hejsan bloggen! Jag vet att jag inte har bloggar på ett tag men det har kommit saker emellan som jag behövt ta tag i! Just nu är min själsfrände här, hon kom vid 1 och sedan dess har vi tagit bilder, bastat, pratat en massa och just nu är hon (monisponis) här med mig för att vara sällskap när vi har gäster! Vi försöker tillfredställa en liten 3-åring som bara vill leka prinsessa, haha hur gör man? :o det blir övernattning här hos mig med en massa godis och mys! Just nu är livet på topp! :D glöm inte att ställa frågor i frågestunden jag har i inlägget under!

Ha en härlig kväll och tack för att ni inte slutar läsa min blogg!

Puss! <3


F r å g e s t u n d !

Fråga om allt mellan himmel och jord och jag lovar att svara ärligt på allting!
Puss! <3


F r e d a g !

Hej på er! Läget? Med mig är det bra, lite trött bara men det är väl ingen nyhet! Idag är det som sagt fredag, otroligt skönt, bara några enstaka lektioner men dock så har vi dans till halv 6 :/ Ikväll blir det övernattning hos Mona och eventuellt någon ny photoshoot, så fortsätt kolla in bloggen för bilder! 

ha en härlig dag!

Puss!

 


Just like the clouds My eyes Will do the same if you walk away every day it Will rain rain rain <3

Hej min ointressanta blogg! Måste börja med att säga att min blogg kommer att bli roligare och jag kommer lägga upp fler bilder, för det gillas väll? Det är bara otroligt mycket nu, med skola och rep men snart är det lov! :D sitter just nu och pluggar SO till prover imorgon och kan nada :S men vad ska man förvänta sig, tror att min hjärna stängt av sig, den orkar inte med mera! Snart blir det plugg-skype med Mona!

Idag filmade de igen och det var otroligt jobbigt! Man behövde göra om vissa övningar 3 gånger nästan hela tiden! :S men nu är det klart! :-)

Ha en skön kväll!

Puss & Kram

 


When the camera reflects your illutions!

Godnatt mina söta läsare! Känner mig helt matt i kroppen efter dagens filmning och imorgon är det ännu en dag som gäller! Men det var roligt! Jag skrattar fortfarande åt en incident som inträffade i omklädningsrummet idag, haha Mona känner sig träffad! Men kan tyvärr inte berätta det för er för ni skulle ba E de aliens? :o
Fick en kommentar som frågade om inte jag kunde ha en frågestund igen och visst kan jag det, men bara om ni slår rekord i antalet frågor! Ett inlägg ni frågar under kommer upp senare men det går bra i vilket inlägg som helst också!
Ikväll har jag möblerat om i mitt rum och husses vad mycket man kan göra med en säng, skrivbord och ett nattduksbord! Ser helt förändrat ut! Men lite Ovant att inte ha en vägg mot ena sidan av sängen men men.. Måste släppa rädslor nu Elise! :o

Sovgott!

<3


Stretching!


Taggar inför inspelning!

Stretching med de bästa! Snart gäller det! Puss!


Filminspelning imorgon!

Svt ska göra en dokumentärfilm som kommer handla om människor födda på 90-talet, vad de gör, har för intressen o.s.v! Där ska jag och min klass vara med! :D vi ska såklart dansa balett och inspelningen sätter igång imorgon! Då blir det en massa dans och en himla massa omtagningar från 8-18! Tänk om de filmar en i värsta fula vinkeln eller ännu värre att de råkar klippa in när man står i bakgrunder och inte vet att man är med på film och ser allmänt ful ut eller säger någonting konstigt! :S det ska iallafall bli grymt roligt och avsnittet kommer bara vara 12 minuter så att så fel kan det ju inte bli!

Här hemma har jag och Mona underhållt oss med film och massa mat! Vad gör man när man är hemma.. Joo, man gluffsar! Jag skojjar inte när jag säger att vi tog minst 20 bilder varav en av dem blev okej så den läggs upp här under!

Ha det bra och stay updated!

Puss! <3


S p r i n g !

Heej! Dansar för fulla muggar med Simon och Mona! Såå kuul, herregud! Street popping! Elr, försöker iallafall att lära oss! Snart blir det balett! Kramisar! <3


It`s a hard life we live so live it well.

Aloha People!
Försöker just nu samla ork till att plugga sönder till alla prov, redovisningar, inlämningar m.m som sker framöver. Samtidigt har jag lite beslutsångest över gymnasievalet. Gjorde audition till Kulturama och blev så himla taggad på att börja där men alla var så sjukt grymma...även fast det kändes rätt okej! Orkar inte skriva om dagen i detalj så jag gör såhär istället:

Dagens guldkorn:
Jag och Mona kom på världens niceigastigaste dans till swagger jagger! Så himla härligt alltså, hög musik på och strunta i alla som kollar på. Kändes som att för ett tag komma borrt från all stress och bara stanna upp och leva.
Dagens skit:
zoombie! Trött, trött och ytterligare lite trött!

Hoppas ni får en skön kväll!

Kramar!





Ny vecka, nya tag!

...och så var det ännu en ny vecka och man blir bara tröttare och tröttare för varje dag! Känner mig på dåligt humör idag men kanske blir bättre sen när jag är med monis! :D idag har vi först balett, sedan modernt då vi ska filma våra egna koreografier och efter det pas de deux! Kommer sluta seeeent!

Ha en bra dag!

Puss! <3


A walk in the sun!

Här blir inte mycket plugg gjort! Hittar hela tiden på massa anledningar till att inte sätta mig, t.ex att städa, och då kan jag säga att det är illa för jag hatar att städa! Men en anledning som jag faktiskt trodde på själv var vädret! Det är ju strålande solsken ute så tog en liten promenad till ICA och köpte glass, wish standard! Såå himla god! Har ni smakat den? Så god att jag förra året fick ett ärr när jag och Daniel slogs som för att få den sista glassen! Vart går gränsen för efterblivenhet? :O

Nää, nu ska jag skärpa mig och sätta mig med läxorna!

Ha det bra!

Puss! <3


S o m m a r t i d

Godmorgon mina söta läsare!
Hoppas ni alla mår bra! Idag är ju dagen man ställer fram klockan, lite surt eftersom jag trodde att det var idag man ställer bak den! :-/ hade så roligt igår, flummade runt en massa och bara skrattade, ni vet för småsaker! :D haha! Sitter just nu och äter frukost men ska snart gå upp och fixa oss. Hemma väntar en massa plugg så vill inte direkt stressa hemåt!

Ha en bra dag!

/Elise <3

 

 


Sofia is in da house!

Hejhej Elises fina läsare! Kör på ett litet gästinlägg från lilla mig, Sofia, även känd som Elises kusin. Just nu är vi hemma hos mig och chillar :) Elise ska även sova här ikväll, så det ska bli myspys! Väldigt trevligt att träffa den bruden, känns som en evighet sen senast! Haha, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så ni får ha det bäst! Puuusss! :)

Haha ska köra lite "Elise & Sofias som små", även fast ingen egentligen bryr sig haha.
1. När vi var små brukade vi alltid baka kakor och sedan gå ut och ställa oss och sälja kakorna+ saft utanför Elises hus. Och vi tjäna faktiskt lite på det, haha!
2. När vi var små hade vi en liten klubb som hette 'MATS DELL'. Random namn, men varje bokstav hade sin egna mening haha.
3. När vi var små åkte vi polisbil, nakna...
4. När vi var små kissade vi på madrasser :))) högst normalt...
5. Allt detta är hemligstämplat så ingen information får spridas vidare.

 

 


Cooling cooling på väggen där!

Hej i mitt soliga land!
Sitter och slappar lite i soffan innan klockan blir halv då jag ska till min Ior! För er som inte visste så är Ia, Sofia, min kusin som bara är bara är född med två dagars mellanrum! När jag är med henne har jag alltid roligt, vi är så lika men ändå inte, och så känner jag mig så hemma hos henne, nästan för hemma hehe! Men vi träffades ju som nyfödda så vad annat kan man förvänta sig? :-)

Idag har även både jag och Mona sökt sommarjobb på min mammas jobb, Danderyd, så nu är det bara att hoppas på att man får det!

Nu måste jag packa!

Puss! <3

 


I am who I am today because of the choises I made yesterday!

Godmorgon alla solstrålar!
Härligt med lördag, sov 11 timmar och det var väldigt välbehövt! Idag ska jag till min bäs Ia och sova över där. Det ska bli såå himla mysigt efersom det var ett tag sen sist
Dålig stil av vädret att det inte kunde få vara soligt idag igen, men...ska ta ett snack med det senare!

Men nu ska jag njuta av ledigheten och läsa i min bok!

Puss & Kram




S o m m a r 2011


Modetips a` la Elise!

De stentvättade shortsen:

I vår och i sommar kommer det vara riktigt hett med ett par stentvättade shorts, som antingen är färgade eller som har ett mönster på. Det kan virkat eller leopardfärgat, men huvudsaken är att man kan välja och vraka i det man själv tycker om! Själv älskar jag den rosa7lila modellen nedan, såå snygg att bara kombinera med ett vitt löst linne och ett par sandaletter! Shortsen kan finnas på topshop eller urban outfitters men även många andra affärer runt om i vårat avlånga land!



Den virkade västen:

Allt som är virkat är just nu väldigt inne, det är allt från små broderier på shortsen till en tunikor. Men själv tycker jag att det är otroligt snyggt med virkade västar med frans längst ner. Den kan kombineras ihop med ett par jeansshorts och ett brunt lite tjockare skärp!


Färgglada nagellack i påskfärger:

Ett färgglatt nagellack är jättesnyggt när man är brun och framhävs nästan ännu bättre om kläderna är lite neutrala, vitt grått. Ginatricot har kommit ut med en sminkkollektion där de har många färger, påskfärger såsom rosa, ljusgrön, gul och orange. Specilellt en mintgrön färg som är väldigt vårig!

Woila! Hoppas ni fick några användbara tips!

Ha det bra!





Thank god its FRIDAY!

Hej på er! :-)
Sitter just nu i skolan med Jeniya och nonnisen och har kemi! Finns det något tråkigare? Vi kom hem rätt sent igår, men filmen var såå bra! Gå och se hungerspelen! :D den får 5/5 toasters! Idag blir det svansjönrepetition och efter det blir det fredagsmys! :D

Ha en härlig dag!

Puss puss! <3


Gästblogg av Jeniya! ;)

Hallo alla "Elise" läsare! Sitter nu här bredvid sötnosen Ellili och somnar nästan, hihi. Idag blir det en vanlig skoldag, teori, dans, dans och MERA dans. Är så avundsjuk på alla de som såg Hungerspelen igår ;( Blev ännu mer avundsjukare när de sa att den var awesome. Aja, får väll se den snart, wiiiiiii. Ni får ha en mysig fredag och trevlig helg!
P.S. Kommentera mer på Elise blogg! ;p
Puss! <3 / J.


Dreamteam!


The white swan!

Hej på er! :D
dagen har varit toppen och kommer bli ännu bättre mot kvällen! Idag fick vi som ska vara med i svansjön prova våra kostymer! De var helt underbara, blev förälskad! Sitter just nu och väntar på Mona som står i duschen, för sen bär det av mot hötorget, sushi och bio! Som jag skrev i ett tidigare inlägg blir det HUNGERSPELEN vi ska se, vill bara att klockan ska bli 8! Sedan blir det övernattning här hos mig! :-D
Hoppas er dag varit bra!

Puss & kram skumbanan!


Smile and everything gets better!

Godmorgon!
Sol idag igen, som pricken över i:et! Idag blir det skola och dans som vanligt men efterdet, HUNGERSPELEN! :D Ahh, har längtat som bara den, så vi är ett gäng som ska gå och se den! :) Jag uppdaterar mer under dagen!
Puss på er!

Då & Nu ♥

DÅ:



Nu:



Hittade bilder på mig och Mona från i början av 7:an! Äsch, vissa börjar ju tidigt med att fota, haha men herregud vad man har förändrats! Det här var inga bra bilder på oss, men men, man ser iallafall skillnaden :S Helt sjukt!
Puss ♥

I have a hand full of moments I wished I could change

Hej på er alla söta läsare! Blir så himla glad när statistiken stiger för då blir det så mycket roligare att hålla igång bloggandet! Kommentera gärna så blir jag ännu gladare! :D Idag hade vi modernt och efter det gick busungen hem för jag var trött och vi hade vikarie så det var liksom good enought för mig! Just nu sitter jag och äter cookies som mamma köpte till mig! Om ingen stoppar mig kommer jag snart ha ätit upp allihopa! :D Från en sak till en annan! Vad är era kortsiktiga delmål i livet? Har funderat lite och lyckats komma fram till några saker:
1. Komma in på ett estetiskt gymnasium, helst Kulturama, där de har både dans och sång på schemat!
2. Fortsätta skriva låtar och drömmen skulle ju vara att få visa de för världen!
3. Fortsätta att fotografera/ bli fotad och inspirera andra!
4. Lära mig spela fler accord på gitarr och lära mig jonglera!
5. Ha roligt med mina vänner och träffa nya människor för man är bara 15 år en gång i livet!
"Live the life you love, love the life you live"

Puss! ♥

Yesyesyes!

Soool idag! Åhh jag dör vad jag har längtat! Slippa vara fiskpinne och kritvit i fejjan! Dagen idag består till mesta del utav håltimme, skönt! Sedan har vi dans och slutar faktiskt hyfsat tidigt! Idag har Mona audition igen, men idag till scenskolan så önska henne lycka till! :D! Sitter just nu på 610:an, jätteinklämd och pratar med min lilla vännis!! Imorgon blir det hungerspelen på sergel, Ahhh so excited! :-D

Ha en bra dag!

Puss!


10 saker jag irriterar mig på!

1. Folk som ljuger!

2. Folk som utnyttjar andra när det egentligen bara gynnar de själva eller det de gör!

3. När man missar bussen, men ändå möter chaufförens blick som kör iväg som om inget hänt!

4. folk som tror att de står över alla andra med deras rätt så ointressanta åsikter och personlighet. Alla är födda lika så de som ser sig som överlägsen har bara skapat sig bättre, som en illusion!

5. När man ska gå av bussen, nervös som alltid för att dörrarna inte ska öppna, och så gör de inte det och man blir tvungen att åka en station eftersom chauffören inte hör när man ropar!

6. När folk på tunnelbanan kollar över axeln för att se vad man skriver i sms:et!

7. När folk lägger ut bilder på sig själva, jättesnygga, men skriver under att de är fula och hatar sig själva, jag menar då är ju det enda de är ute efter bekräftelse och att de inte alls är fula! :o

8. Folk som går bakom ryggen när det är ens bästa vän som det handlar om! T.ex inte berättar vad de ska göra i helgen när de ska vara med en annan! Då kan man ju lika gärna säga det!

9. Att jag inte kan titta på skräckfilmer eftersom jag blir på tok för rädd! :S
10. Att jag skriver en tråkig lista som ingen kommer orka läsa, men kommentera gärna om ni tog er till nr.10! :D


Det här är som jag känner just nu bara så ni vet det, om 1 månad kan den vara helt förändrad! :D


Rolig dag!

Hej på er!
Sitter just nu på tunnelbanan påväg till la casa! Min dag började som sagt i kaos, gick upp supertidigt och när jag väl kom till skolan fick jag reda på att det var sovmorgon! Men det avtog snabbt och dagen blev riktigt kul, inte ofta man säger så nuförtiden! På jazzen hade vi disco och alla bara hoppade runt och dansade och sedan så började vi repa inför svansjön! :-) Den är såå vacker, jag blev en minisvan som leder tåget! Platser är aldrig säkra men det var vad jag blev rilldelad idag iallafall!


Puss!


Segt värre!

Vi hade tydligen sovmorgon idag :-/ åh vad sur jag blir, ingen hade sagt det till lilla mig! Plus att jag fick veta att vi slutar klockan 6! :-( ingen bra dag med andra ord!


When the stars has went off!

Godmorgon!
Tisdag idag, blir i och för sig som veckans första dag för mig eftersom jag hade audition igår! Intagningen kändes bra! Som en liten mysig skola med stor gemenskap! Jazzen var svår, så där kände jag mig halvt hjärndöd i, men resten gick kanon! I dag erbjuder dagen... Hmm, massa tråkiga teorilektioner och sedan jazz och balett.

Jag vandrar runt i min tjocka vinterjacka i väntan på bättre väder/tider och gör auditions till skolor även med en stress över alla prov! Men läget är lugnt för snart är det påsklov! Helt sjukt hur kallt det blivit över bara någon vecka. Vad hände med vårsolen och isen som smälte för några veckor sen? :o

Bäst att gå in i idet igen!

Ha en bra dag!

Puss!




Svar på frågestunden ♥

1. Hej! :) Fin blogg du har! Hur länge har du dansat balett? kram

Svar: Tack så mycket! Jag har dansat balett sen i 7:an. Kram

 

2. Hur blir man vig? Kram

Svar: Det tar sin lilla tid, men om man stretchar varje dag och har det som mål kommer det gå fort. Stretch går mycket fortare än styrka, det kommer göra ont i början men det är bara att härda ut ett litet tag för sedan släpper det!

 

3. Vad använder du dig av för kamera när du fotar? Ps. Vilka fina bilder du och din kompis tar! <3

Svar: Tack så hemskt mycket! Jag använder mig av en Canon 1000 D och redigerar sedan ljuset på bilderna för att effekten ska bli större :D

 

4. Hej Finis! :) Snyggaste bloggen i stan! Hmm...Hur blir man så vacker som du? <3

Svar: Åh tack desamma! <3 Du e vackrare än vackrast finis! :*

 

5. Vilken är din älsklingsfärg?

Svar: Hmm, svår fråga Det beror väldigt mycket på årstid och humör men just nu, Korall!

 

6. Fin blogg! Är du tillsammans med någon?

Svar: Njaee, de e jag inte!

 

7. Vad tycker du om alla ideal inom baletten? Både fysiska/psykiska? Och satsar du fortfarande på en pro danskarriär? Inom vilket område i sånna fall? :)) jättesöt blogg btw!! Du verkar ha en så himla härlig personlighet! Och fina bilder <3333 :D

Svar: Idealen inom baletten är helt en klass för dig enligt mig, jag menar inget annat dansjobb inom en annan stil skulle tillåta dansarna att se ut som de gör. Jag tycker att det är coolt när man ser en lite större ballerina som är duktigare än den smalaste. Men man får tyvärr tänka balettvärlden som modellbranchen, ett ideal som bara blir värre och värre. Jag tror att man må vara en viss person för att klara av det hårda yrket och ibland hänger inte psyket med i alla idelalen. Jag vill absolut fortfarande bli dansare och fortsätta drömma som musikalartist. Men baletten var nog ingenting för just mig eftersom jag vill vara mer kreativ än så! :-) Jag vill t.ex vara väldigt mångsidig och kunna både jaxx, modernt, street m.m bra! Åh tack snälla sötis! :D Sånt gör en glad! <333

 

8. Taggad inför torsdag? :) Puss <3

Svar: Såklart Andy! :D

 

9. Vilka är dina favoritböcker?

Svar: Hmm, har faktiskt ganska många favoriter, men just nu läser jag cirkeln och den är grym. Annars ögat över månskäran, kryptan och...dumdumdumdum..Twilight (kunde inte låta bli)

 

10. Vilka är dina tre närmaste vänner?

Svar: Svår fråga, men de tre närmaste är nog ändå: Mona, Sofia och Julia! :)

 

11. Vad tycker du om att vänner skriver ut om varandra på internet/Bloggar?

Svar: Jag tycker att det är hemskt! Har varit med om det själv och det var inte kul! Om man har så dåligt självförtroende att man måste söka efter bekräftelse via den vägen, har något seriöst gått snett :S

 

12. Favorit:

- Sångare?

- Mat?

- Vänner?

- Film?

- Serie?

- Klädaffär?

Svar: Sångare: Jessie J, Beyonce och Loreen. Mat: Suchi och pasta. Vänner: (Kolla över) Film: Hmm många men bl.a Shutter Island, Twilight och typ Harry Potter. Serie: Lost, äkta människor. Klädaffär: Monki, Topshop, bikbok.


S t e g


Heldag med audition!

Godmorgon! :D hoppas allt är bra! Här är det trött AB som gäller, mins ögon vill knappt vara öppna, Huhu har fått fiskögon nu på morgonen! Är inte van vid att gå upp så här tidigt men vad ska man göra?

Idag har jag audition till steg och det ska nog bli kul! önska mig lycka till!

Ha en bra dag!
Puss!

Ps. Jag svarar på frågorna från frågestunden ikväll så fortsätt gärna att fråga, det är superkul! :-)


F r å g e s t u n d ♥

Fråga om allt mellan himmel och jord! Jag svarar så ärligt jag kan och svaren kommer upp imorgon!
Kram! ♥

The shadow days are over now ♥

Audition till Stockholms Estetiska imorgon! Ska bli jätteroligt, särskilt som min fina vän Julia också har intagning samma dag och tid! Är lite smått irriterad på mig ajälv eftersom jag glömt alla mina danskläder i skolan och jag ska vara på estetiska halv 9, men thats how it is, det är bara att åka in och hämta dem, tidigt som attan!Många frågar mig om jag tänker fortsätta dansa även fast jag inte kommer gå på kungliga och svaret på den frågan är: Självklart! Det kommer absolut inte bli lika mycket balett, men det ger ju bara utrymme till alla andra dansstilar som man alltid velat provat på. Jag kanske återupptar 10-dansen som jag höll på med innan jag kom in på kungliga! :D Ser faktiskt fram emot gymnasiet och tycker det ska bli spännande att se vad som kommer att hända!
Ha det bra!
Puss♥

Forest fairy- del 2


Godermorgen!

:D söndag! Och jag måste plugga..! Men bara skriva en inlevelsetext till en bild tagen från andra världskriget.
Jag och Mona såg på breakingdawn del 1 igår och åhh vad den var bra! Men tycker dock att Edward har sjunkit lite i mina ögon, han såg bättre ut i 1:an! Men den var ändå grymt bra!
Håll utkik på bloggisen idag med för vi tog så sjukt mycket bilder igår så del 2 kommer upp under dagen!

Ha en härlig!

Puss!


Forest fairy


S a t u r d a y !

Godmorgon! Skönt det är med lördag och att inte behöva gå upp svintidigt för att dansa! :-) längesen jag upplevde en helt ledig lördag! Sitter just nu på 610:an påväg till Mona och det ska bli mysigt! Jag har med min systemkamera så glöm inte att checka bloggen under dagen för vi har en photoshoot på g!
Idag kunde jag ha på mig jeansjackan, åhh det är frihet! :D känner mig rätt så nöjd med livet just nu!

Ha en bra dag!

Puss <3


Half of me is light up by the spotlights, the other half is still in darkness


Fika på Sophies!

Hej på er!
Hoppas allt är bra!
Nationella provet gick faktiskt bra förutom att labben blev lite sådär halvdålig, men vad kan de förvänta sig, jag är ingen biolog iallafall!

Just nu sitter jag och fikar på Sophies café med Mona! Vitchokladkaka med hallon! Mums!

Uberhärligt med fredag! Jag är trött på skolan nu, trött på alla lokaler som bara ser mer slitna ut för varje dag och jag själv blir bara tröttare och tröttare på allt och alla! :-/ ska bli skönt att efter sommaren komma till något nytt och fräscht!

Ha en bra kväll!

Puss & kram!

Ps. Jag skolkade från dansen idag! ;-) haha!


T h o u g h t l e s s !



Hejsan!

Just nu sitter jag i skolan och ska snart gå in och göra nationellt prov i biologi. Är rätt nervös eftersom man ska genomföra en labb infr läraren och klumpig som jag är ibland kommer jag säkert spilla och jaa så kommer det sluta i en katastrof :S

Men...världen går inte under av ett failat prov!

Puss!




I will share my dreams with you til the sunset doesnt raise.



Godnatt alla söta ♥:an
Det här inlägget vill jag tillängna min fina vän Mona! Du kommer alltid vara min bästis!

Godnatt!


Sweet dreams what a beautiful nightmare!

Hej på er! ♥

Har världens Euphoria-känsla i kroppen, är nu hemma från auditionen! Jag vågar inte säga om det gick bra eller dåligt än, men det kändes ganska bra och det var grymt roligt! Dansen var skoj och vi hade Malin, en jätteduktig afrolärare som vi hade på sommarkursen i år! Efter det var det dags för att sjunga solo och framföramonologen man hade valt! Jag failade lite i början av sången men annars hände inga storunder! Skolan verkade så himla bra, alla vara så  schyssta och sköna människor och hela skolan hade en härlig stämning! Om jag kommer in blir det nog att börja där! Skönt ska det iallafall bli att börja i en någorlunda "vanlig" skola igen! Åhh, ni fattar inte vilken befriande känsla det är att ha gjort provet! Och mitt leende växer när jag just kom på att det är fredag imorgon (Vi glömmer nationella provet i biologi för ett tag ;) Då blir det förmodligen att sova över hos bästis!

Ha en bra kväll!

Puss ♥


Today is the day!

Godmorgon!

Åh jag vaknade för tidigt, så sitter just nu i soffan och tar det lite lugnt! Idag gäller det för mig! :S först matteprov och sen audition! :D ska bli rätt skojjigt faktiskt! Nu blir det frukost!

Puss puss!


Wednesday!

Hejsan! Hoppas ni haft en bra dag! Min har ute varit okej, jobbig! Har suttit och skrivit nationellt prov i biologi i 3 timmar och sen var det bara att bege sig till b-språket och sen så hade vi dans! Eget arbete på moderna så det var kul, men annars så är jag helt slut!

Imorgon har jag audition till kulturama! :-) är faktiskt inte så jättenervös för stunden, känner mest att det ska bli skönt att vara ledig (då är det illa) nej men vi får se hur det går, ska läsa igenom monologen en gång till bara! Och sen så har jag matteprov på morgonen! :-S men jag är ju ändå hjärndöd i det så man vet vad man har att förvänta sig! ;-)

Ha en bra kväll!

Puss puss <3


Gästblogg av Mona Grujic<3

Hej alla Lifebyelise-läsare!<3

Här i skola är det som vanligt, plugg och dans. I morgon ska Elilli på audition till kulturama:D LYCKA till!! Jag ska själv på audition på söndag;)
Något som ni inte vet om Elise Andersson:
- Ni vet att hon kan dansa men hon kan s j u n g a också!
- hon gillar inte skräckfilmer utan ser gärna kärleksfilmer istället.
- Sno hennes stil genom att köpa snygga blusar med spets;)
- Hon är världens roligaste!! Hon har alltid ett litet fenurligt leende på läpparna:)

Ha det bra allihopa och fortsätt följa den här bloggen om ni vill så kan ni kika in på min blogg: http://monasplace.blogg.se pok<33


As your shadow crosses mine, what it takes to come alive!

Hej på er alla! :D hoppas ni mår bra! Med mig är det finfint, har Mona på pyjamasparty och vi ska dricka massa läsk och hoppa runt med rosa mjukisdressar! :-) nee inte riktigt va.. Men hon ska sova över här och det ska bli riktigt mysigt! :-D
Nationella i biologi imorgon (-.-) skönt att man inte är ensam iallafall eftersom man delar skräcken med typ en miljon andra stackars nior! Men det får gå som det går, bära eller brista! Älskar att jag inte ens tror på det, men jaja det lät så bra!

Ha en kul/dålig/pluggig kväll!

Puss!


Ny vecka, nya tag!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan och sitter nu och äter den lagom goda frukosten! :-/ idag Har vi musik och det är kuligt och så slutar vi tidigt! :D

Hoppas ni får en bra dag!

Pussar & kramar!


“The good ended happily, and the bad unhappily"

Dagen var helt okej, gick otroligt långsamt. Kanske eftersom vi gick igenom otroligt mycket..:S Men allt känns så otroligt splittrat. När vi/jag nu har fått reda på att vi inte gått vidare känns det otroligt ovärt att stå och kämpa på dansen, det jag mest kommer ha nytta av i framtiden kommer ändå vara jazz och modernt (visserligen balett också) men ändå! Att vi fick det här beskedet 3 månader innan skolan slutar tycker jag är  dåligt av dem eftersom man nu måste sluta otroligt sent och bla bla bla när man ändå inte ska sätta sin fot på skolan mer :P Men det bra är att man nästa känner sig befriad. Jag menar, jag har framtiden framför mig och ingen aning om vad som kommer att hända men det jag vet är att det kommer bli som en omstart och på gymnasiet är ju alla nya och har valt samma inriktning så där kkommer det inte redan vara grupperingar och sånt!

Jag är även jättelycklig att det är vårväder i luften. Bort med ful, tjock, äcklig täckjacka och in med jeansjackor och skinnjackor! Åh kan knappt vänta tills jag får inviga mina nya converse! (som jag har önskat mig i födelsedagspresent, snälla tomten, eller kanske mamma eller pappa!)

På onsdag är det bara att tagga inför nationella i Biologi. Dum som jag är läste jag igenom varenda sida på kapitlerna när tydligen egentligen bara behövt läsa sammanfattningarna, men det är ju aldrig fel med lite kunskap, som lärarna säger!

Snart blir det skype med Mona!

Vi kör på lite inspirationsbilder!

Puss! ♥







we♥it



Take it or leave it, you`ll better believe it! ♥

Jag är såhär: xchtelkjf8xxzw trött efter att ha tagit mig igenom 43 sidor biologi. Kanske borde ha lyssnat lite mer på Erland i 7:an inser jag nu, lite sent kanske? Men jag och Andrea fortsätter imorgon!

Under eftermiddagen måste följande göras:
• Städa bort alla kläder från stolen och sätta in de i garderoben.
• Plugga matte, prov på torsdag
• Byta min sänglampa som precis small till, läskigt!
• Titta på äkta människor! :)

Ha det bra!

Puss!



Random bild, jo tack jag vet!


Söndag-pluggdag-tråkdag!

Godmorgon!
Fick världens vårkänsla imorse för när jag vaknade sken solen in i mitt rum och lyste upp det. Härligt! Idag blir det massa plugg och sådant. Har nationellt prov i biologi flera dagar den här veckan och det handlar ju om allt man har lärt sig under de här tre åren så det måste verkligen repeteras. Har förövrigt glömt hela 7:ans kurs :S Efer det blir det matte eftrsom jag var sjuk förra veckan och missade provet ;) Men innan min tråkdag börjar ska jag ut på stan en sväng med pappsen och kolla i lite affärer! Har bestämt med Andrea att vi klockan halv 2 sätter med oss med allt plugg, för vi vet båda 2 att det inte blir av annars! Lol!

Ha det bra!

Puss!




Forever til the end of time!

Loreen! Jag dör utav hennes röst, den är som ett instrument! :o kamma hem det nu! Sitter och myser i soffan med färska jordgubbar, blåbär och massa smarrigt smågodis! Mums! Sitter och konstant messar med vännis om allt och inget gällande det som visas! Hahaha!

Ha det gott!

Puss!


Härlig dag!

Heej på er! Hoppas ni haft en skön lördag! Jag började min ganska tidigt för att vara mig! :S jag och Mona hade bestämt att mötas upp vid mörby klockan för att köa till kameran, men när vi kom dit var det sjukt mycket folk där (som trängdes) så vi stod bara ut ett tag tills vi gick! Tur som vi har Och oskyldiga som vi ser ut var det något jippo där så man fick massor av rabattkuponger! Bl.a. På tacobar, haha fast även fast den inte gällde fick vi ändå! Hihi! Sedan drog vi hem till henne och fikade, skrev på vår låt och flummade! Ikväll blir det mello och vi ska ha smskontakt hela tiden för om loreen inte vinner (!!!) blir jag sur! :O tjejen är helt grym ju!

Nu blir det att fortsätta med låten!
Ha det härligt!

Puss! <3

Ps. Glöm inte att ni inte måste läsa om ni blir uttråkade för det blir jag själv ibland, men måste bara poängtera att jag blev totalt utstirrad på tunnelbanan när jag hade på mig mina orangea byxor! Haha!


Ge mig soooooomar!

Åååh! Spelar över med inlägg om sommaren här på bloggen, men har nog aldrig längtat såhär mycket! Så fort jag ser solen inbillar jag mig att det är varmt och går ut och tar massa bilder! Ge mig sommar nu! <3


Eat some makeup so you can be pretty on the inside too!

Heej på er! Helt galet att det redan är mars, har varit det ett tag nu men det slog mig nyss! Åå vad tiden går snabbt! Snart är det påsk och sedan är det inte många veckor kvar till sommarlovet (det efterlängtade AB) De runt omkring mig i skolan tänker mest dans och hur de ska lyckas i Ryssland, själv vandrr jag runt med en ångest över framtiden och låttexter till intagningar i huvudet, men är rätt nöjd med tillvaron ändå! Trots mitt halsonda släpade jag mig till skolan idag och bussen var helt knökfull så jag fick sätta mig bredvid nån främling och prata med Mona genom den där lilla springan ni vet mellan stolsryggarna! Haha! Väl på skolan får jag reda på att intervjun är flyttad till nästa fredag och det kändes väldigt ovärt eftersom det egentligen var det jag kom dit för! Sedan blev jag och Mona behandlade som hjärndöda, 3-åringar och happifnattar av skolsyster och en annan anställd och det var inte okej..oviktigt fakta! Efter skolan begav vi oss till mörby för att shoppa och fika! Vi satt och pratade på en parkbänk ett tag om konstiga saker och inser att vi är omringade av folks blickar! Ooops!

Ojj, vad det här inlägget blev långt, men jag har jättetråkigt! :O

Its friday, friday, gotta get down on friday!

Puss!


Äkta vänner är som diamanter, dyrbara och sällsynta. Falska vänner är som löv, finns överallt! <3

Sant så sant! Hittade citatet på Facebook och det är så klockrent! Hoppas ni alla därute har en bästa vän, som du kan berätta allt för, som du träffar någorlunda ofta och som du ser som din andra halva. <3

Godnatt!


Boooooring dag!

Usch va surt det är att vara hemma och vara sjuk! Eller egentligen är det rätt soft att bra hemma, men inte när man mår dåligt! Idag kom mormor på besök och hade med sin jordgubbar och en bok, såå snällt så! <3 efter hon gått fick jag för mig att träna på balladen till kulturama, kanske inte så smart Elise när du knappt du är hes! Stackars mina grannar säger jag bara!
Imorgon MÅSTE jag gå till skolan! För klockan 9 ska jag ha en individuell intervju med regissören av dokumentärfilmen som vår klass ska medverka i! Och efter det blir det engelskaprov :-S

Nu blir det fooood!
Ha det bra sockertoppar!

Puss! <3

Ps. Eftersom jag ser ut som typ ett spöke när jag är sjuk så blir det en gammal bild från i somras ;-) hoppas det är okej!


Kolla och sprid vidare ♥


Things change, people change!

Allt förändrades över en dag! Vart ska jag gå nu, ska jag våga kasta mig in i det okända för att sedan återuppta det till friheten! Något inom mig skriker av rädsla, en annan del jublar av glädjen att valet i egna händer! Lättnad, frihet, besvikelse, utmattning- dessa känslor tar plats i mitt huvud, okontrollerat, men det är först när jag tar kontroll över mina tankar som jag kan välja vilken väg som är rätt för mig. Det känns bara som om de har valt fel, väldigt fel! Alla frågar sig själva hur den personen kunde gå vidare, men inte jag. Men vad vet jag, när jag nu inte är en del längre! Allt är underligt men ändå Osmärtsamt! Det var ju jag som ville forma min mun till ett: nej! Så att jag själv kunde få styra och komma till insikt över mitt liv! Kanske ringer de i juni och har ändrat sig såsom i 7:an! Men vad vet jag! När en dörr har stängts, har en frihet av dörrar på glänt öppnats!

Av: me!


Sickow!

Känner mig duktig, åkte ändå in till skolan för att göra det där förbannade spanskaprovet, men nu är det gjort! Och gissa om det är skönt! Det var inte så svårt heller! När jag kommer hem blir det att sätta på någon film, inte någon djup för det orkar jag inte, eller kolla på missade avsnitt av serier på datorn! :-)
Snart ska jag av! <3

Puss!


I n s t a g r a m !

Följ mig gärna på instagram!


Sjuk!

Och så var man sjuk igen.. Roligt! Ingen jag känner är ju sjuk, men det räcker väl bara med att stå på t-banan så får man 1000 baciller på sig! Har även väldigt svagt immunförsvar så det kan ju förklara saken! Var iallafall tur att jag höll mig frisk genom alla auditions och så! Ååhh, hade behövt komma idag för för det första får vi tillbaka so-uppsatsen och för det andra har vi spanskaprov! :S jag får se om jag orkar komma till det..:-/

Ha det bra, undvik tunnelbanor och använd handsprit! (ett litet tips från coachen!) <3

Ps. Bilden är tagen i höstas!


En liten fundering à la Elise!

Tänk om alla var likadana. Såg exakt likadana ut, hade samma åsikter, såg världen med samma ögon och hade samma personlighet. Vad hade det egentligen varit för värld att leva i. Det pratas så ofta om att fler borde vara som den ena och fler borde vara som den andra, men då hade säkert världen inte sätt ut som den gör idag! Det är bra att man är olika och det är bra att stå med båda fötterna på jorden och vara sig själv så mycket man kan. Det är heller ute lätt, vi lever i en värld där allting handlar om utseende och pengar, men det folk kommer komma ihåg dig som är din personlighet och ditt eq-tänkande! Jag tror heller inte på folk som säger att de ALLTID är sig själva och har "superbra" självförtroende, för vet ni vad.. Ofta de som säger att de har det är de som har det minst av alla. Folk/vänner/vi själva kommer fortsätta tycka och tänka, ta snesteg, välja fel väg i livet just för att vi är den andra olik, men det är väl å andra sidan vad som kallas för erfarenheter! :D var dig själv, alla andra är ju ändå upptagna! <3


If nothing goes right, go left!

Heejsan! Sitter just nu i biblioteket och tar det lite lugnt innan baletten börjar! är dock inte helt säker på att jag ska gå eftersom jag vaknade med halsont och fortfarande har ont, men fick en alvedon av Mona så vi får se om det hjälper! Imorgon har vi spanskaprov, ehh döda mig, jag kan verkligen nada! Eller har iallafall lyckats plenta in glosorna i hjärnan men vad är det liksom, man måste ju kunna binda det till en text också! :O

Dagens bra:
• Var hyfsat pigg när jag vaknade (iallafall till skillnad från igår)
• Engelskaprovet gick ganska bra!
• det var en jätteflummig och kul no lektion, fast det tyckte nog inte no-lena!
• det var goooot mellis!

Dagens dåliga:
• Jag vaknade med att ha ont i halsen och har fortfarande ont i halsen :(
• Jag fattade typ ingenting på jazzen, kände mig helt hjärndöd som vanligt!
• Fick bara liiiite panik på no.n när vi fick höra hur ett typiskt nationallt prov i biologi ser ut! såå himla svårt! :o

Ha en bra dag! femioelfte gången jag säger det nu!



Från i somras! saknar!


Mobilupdate- i skolan!

Heejsan! Haha, världens flummigaste no:lektion! (vi gjorde en blogg åt Simon!) fast som vanligt så är det bara jag och Mona som låter och skrattar! :D engelskaprovet gick bra! Puss på er! <3


Things happens by a reason, but you have to do something of your life to make them exist!

Japp, tror faktiskt på ödet! Kanske är töntigt, vad vet jag, men känns som att saker är menade till att hände! Jag tror Tillexempel att jag var menad till att börja i en skola i stan och göra en "makeover" i mitt liv totalt för annars hade jag kanske inte varit den jag är idag! Hmm, skulle kunna spekulera kring detta i timmar, men ni skulle ba: intressant..not! ;-)

När jag kom hem var det som att mamma läst mina tanker, för det var precis vad jag behövde! Mumsig mat, ett varmt bad och soffan (jag e din bästa vän,när man är ledsen kan man lita på att jag är din bästa vän..favvolåten nr.1) sedan blir det på med den majsiga morgonrocken och försöka koncentrera mig på lite engelska! :O hur ska detta gå, är ju dödtrött!

Puss! <3

Ps. Kom just på att jag var borta i 12 timmar idag! Åkte klockan sju och kom hem klockan sju! Helt saiko!! :O


Heeeeeeeeeej!

Åhh det här har nig varit den sämsta dagen på länge! Och den blev inte bättre av att jag hade skrivit ett Hult långt inlägg som sedan raderades! :\ kort och gott så sov jag sov sagt pissdåligt, teorin gick i snigelfart och nu håller jag på att somna över engelskaboken! Hade tänkt att göra en dagens bra och dåligalista men det får bli imorgon istället för har inget bra att skria om.. Förutom att det förövrigt alltid är otroligt kul att vara med Mona! Hon piggar verkligen upp mig dagar som denna! Men nu ska vi inte deppa för mycket, för ska faktiskt gå och köpa mig en stor, fet godispåse att smaska på!

Hoppas er första dag efter lovet var bra!
Pussokram! <3


...

Godmorgon på er!
Hoppas allt är bra och att ni alla inte sovit lika kort som jag! Men är inte det är kännetecken att man natten till första skoldagen sover kasst!? inte så mycket att göra, men känns lite hårt att dansa i 5 timmar i streck idag... Men ad ska man göra? Sitter iallafall just nu och äter frukost, mums! (eller inte)
Nu måste jag rusa! Tidigt värre!
Puss! <3


Head up, stay strong, fake a smile and move on!

(nu förväntar ni er säkert en bild där man ser jätteledsen ut eller en lång text om någon dum vän, men det är bara töntigt, för är faktiskt glad!) filmen var riktigt rolig och har bestämt mig för att som äldre bara sticka! Dra från allt vanligt och kanske flytta till new york eller tågluffa i Asien! :D haha, varför inte!
Nu sitter vi i bilen och vill att det ska vara någon jobbig bilkö så att det drar ut på att komma hem!.. Måste nämligen plugga spanska :-/ och jaa, Det är nog det tråkigaste som finns!
Men men, vad ska man göra!
Ha det!

Puss! <3


Shodow `n darkness


Sista dagen :/

Hej mina söta läsare!
...och så var man här igen Sista dagen på lovet! Så idag ska det njutas av den sista lediga dagen innan det börjas igen (-.-) Idag blir det bio med Mickis och hennes familia så det ska bli kul! Vi ska se en gång i Phuket. Men jag tror helt seriöst att jag kommer gå in i väggen, har massa auditions till olika gymnasium: Monologer, danser och låttexter att plenta in, 4 delprov. nationella, i spanska plus ett vanligt prov, nationellt i Biologi, matteprov, repetitioner till vårföreställningen och sedan en inspelning till en dokumentärfilm. Ahhh, längtar redan till påsklovet! :D
Ha en härlig dag!
Puss! ♥
Smakprov ur fotoshooten!

Såå mycket jag! ;)


black n` white like it was in the old days!

Hej! Nu har jag varit och "lämnat" Mona vid bussen! Skönt! Hahahaha (Bara jag och Mona som fattar) Kommer sakna lilla bebben fast att vi ses på måndag! Har haft en jättehärlig dag med massa girltalk och fototagning. Känner att detta var precis vad jag behövde efter en vecka med killarl! Kvällen består av att äta god mat, tacos wiiie, och kolla på mello eller äkta människor som jag missade i söndags!

Ha en härlig kväll!

Puss på er ♥




In the middle of the rainbow!








G a l e t B r a !

Nu ska jag berätta något som kommer få hela världen att lyssna! Joo, det är så att jag är väldigt glad just nu för har äntligen förstått hur man får fram rymdeffekten på picnik! Och om 1 timme ungefär kommer bobba hit och det blir kuligt! Nu ska jag äta frukost!

Puss på er! ♥





Somewhere over the rainbow skies are blue- bla bla bla!

Godnatt på er fina! Rubriken, den sången har jag haft på hjärnan hel dagen och var bara tvungen av skriva av den så att den släpper.. Då vet ni det! ;-) Vet ni vem som kommer hit imorgon, joo Mona! :D jippie! Vi ska ta fina modellbilder (och jag har en plan) och träna monologer och låttexter till olika intagningar! Ska bli riktigt mysigt! Så vänta er en bildbomb!
Ha en härlig dag!
Sovgott!

Puss!


Hidden beauty!

 

 


Hitech wifirum!

Nu är det bara att tagga flygresan hem, inte alltid lika kul, men ska bli skönt att sova i egen säng igen! Har saknat den! Men någon som jag defenitivt saknat är min lilla homie Mona! Från att vara 24/7 till nada är en rätt stor skillnad och då saknar man sin andra halva!
Just nu sitter vi i ett jättecoolt (!!) wifirum! Hihi, okej inte så, men det känns som ett framtidsrum med massas fyrkantiga lampor längst väggarna och skumma fåtöljer! Ni bara :okej? :O

Nu ska jag och lillebror gå och köpa ben and jerrys glass! :) älskar halfbaked, vilken är eran favorit?

Om planet störtar och landar på en öde ö så låt mig bo där för ett tag! :D

Hejdå! <3


Sista dagen!

Sorgligt värre, men idag är det sista dagen här i Österrike! Åhh, vill inte åka hem till allt vanligt där hemma, men vad ska man göra? Har haft en helt underbar vecka med strålande solsken och mysigt med familjen! Förra året följde jag inte med på grund av ont i mitt knä, men det fick faktiskt förvånansvärt bra! :D

Men lite längta jag hem, speciellt efter mina fina kompisar (mihihihi) så om någon vill leka med mig i helgen eller nästa så är svaret: jaaa!

Ha en skön kväll, njut av ledighet, men om ni jobbar så ta vara på guldkornen i vardagen! <3

Puss!


RSS 2.0