It's When you give up it becomes something new!

Godmorgon!
Skönt att vara ledig på en måndag och ännu bättre att det är shortsväder ute, åhh nu känner jag mig glad! :D idag vet jag inte vad som händer..skulle egentligen till Julia på någon fest i nynäs men det kom annat emellan! Tror det bara blir att vara hemma med familjen idag och äta lite god mat! Sedan blir det väl att gå ner till brasan och stöta på lite folk där nere!
Snart ska jag med mamma och blippa, men up next: solstolen!

Ha det härligt!

Puss!

Ps. Har ni sett dem här underbara skorna! Vill verkligen ha dem men är det någon som vet vad modellen heter? :o


Bästa dagen!

Tjena bloggisen!
Ska försöka uppdatera lite oftare nu, men det är såå himla mycket i skolan som tyvärr måste prioriteras före..
Igår var en jättebra dag, jag och Sofia åt sushi med morfar och fick lite presenter och sedan åkte vi hem till mig ett tag och sedan till henne för att övernatta!! :D fick världens sommarkänslor, för vädret var ju helt underbart!

Ha en bra dag!

Puss <3


Tar det lite lugnt!


Länge sen nu..

Men tiden bara flyger iväg och egentligen har jag inte tid med bloggen ibland, men det är ju såå kul! :D
Om dagarna vandrar jag runt i mina rosa converse, skriver prov, funderar en massa över gymnasieval och är med fina människor!

Känner mig lite lite hängig men drar ändå till Mona om en stund för att övernatta där! Vad skulle jag göra utan dig bästis? :-o

Ha en bra dag!

Puss <3


Firad och proppmätt!

Hej hej!
Nyss hemkommen från födelsedagsmiddag i stan! Jättemysigt och jättegott, är nu proppmätt men det är härligt! Fick idag en tanke på att söka gymnasium här i Täby, varför hade jag inte tänkt på det tidigare, närmare än att åka in till stan varje dag plus att på tibble har det inriktning musikal, så det är bra! Men vi får se om jag kommer in där, dock många som söker!

Godnatt ni som fortfarande läser min blogg!

Puss <3


When everything starts again...

Godmorgon! Trötta? Det är verkligen jag! Åhh hade lugnt och lätt kunnat ha ett par veckor lov till men men inte så mycket att göra!
Idag ser dagen rätt så vanlig ut, teori dans ochs sedan pas de deux, men efter det ska jag gå ut oh äta med pappa, Daniel och mamma för att fira våra födelsedagar! Vi ska till Texas longhorn! Mums mums!

Nu måste jag fixa lite saker!

Ha en bra dag!

Puss <3


School tomorrow!


Vårtecken!


En dag i solen!

Godmorgon mina söta läsare!
Vilket härligt väder det är idag! Man blir ju genast gladare! Om någon timma eller så kommer Mona hit och vi ska ta en promenad runt sjön och fika vid rönninge by! Kalla oss pensionärer men det är såå himla härligt med sol, då vill man ju inte sitta inne och softa!

Bilder och uppdatering kommer senare!

Ha en härlig dag i solen!

Puss <3


B u l l f e s t !

Tjena tjena!
Mamma fick ett ryck och ville baka bullar och det säger man ju inte nej till så nu är vi i full gång med att baka! Mums! Men helt ärligt tycker jag nästan att de är godare ogräddade så just nu sväller det i magen av all deg! :-)


Yesterday is history but today is a gift

Godmorgon allihopa!
Här är det trötter som talar. Vet inte när vi somnade igår, men sent var det och sedan var det några som spelade musik i våra öron så att vi vaknade, haha trevligt trevligt! Men kvällen var jättelyckad! Vi dansade och alla var nöjda och glada och herregud vilka fina presenter jag fick, åhh ni är bäst ju! Och städade upp gjorde vi också.. Duktiga flickor!

Nu ska jag testa allting fint jag fick igår, kommer lukta som en blomma!

Puss! <3


Bästis!


S h o e s !

Hej på er! Känner mig såå förväntansfull inför ikväll, 9 som kommer! Wihoo! Imorse fick jag min födelsedags present som jag beställt, som kom lite försenat än resten, men visst är dom snygga! Åhh vill bara att det ska bli sommaravslutning så jag kan bära dem!

Jag har för mycket att göra för att hinna blogga men jag återkommer senare!

Pussar! <3


Vårkänslor- eller inte alls!

Åh nu regnar det också! :-/ kollade igenom bilder på datorn från förra året vid samma datum och då var det strålande solsken! :O men men värmen kommer väl!

Idag är det alltså torsdag, dagen före min tjejmiddag! Är jättetaggad, springer runt i huset som en galning och fixar och donar! Jag har huset för mig själv imorgon så det är härligt!

Nu ska jag städa mitt rum!

Ha en bra dag!

Puss <3


Fashion against aids

Kolla vilken fin kollektion som hm snart kommer ut med! Det är inte bara det är de är snygga utan pengarna går till aidsfprskning! Dessa små raringar släpps den 26:e april! :D


Kolla sommarjobb- check!

Godmorgon alla glada! Allt bra?
Med mig är det finfint, men min dag är över, huhuhu, nej då det är lugnt! Haha! Sitter just nu och äter frukost men ska om en timme dra mig mot Kungsholmen för att fråga om sommarjobb på Vurma café! Hoppas verkligen jag får något jobb! :o
Efter det blir det att dra mig mot Täby mot moderjordern!

Vart extremt sötsugen igår och kom på att jag hade lite kvar av mitt påskägg, men euw! För det första var det bara de minst gillande (äckligaste) bitarna kvar och för det andra var de stenhårda! :O har ni också varit med om det? (random men men)

Ha en bra dag!

Puss <3


Sommarmode à la Elise

Lång bak-kort fram- klänningen

Ääääääälskar verkligen de plagg som är konstruerade på det här viset! Vanliga klänningar som är helt raka kan ibland bli lite tråkiga, men som i dessa klänningar händer någonting och blickarna dras. Den här konstruktionen finns även bland tröjor och kjolar och är ett riktigt hett tips på sommaren då man är lite brun och med stolthet kan visa upp sin mage :) Kolla in på topshops hemsida, för där finns ett helt sortiment i alla regnbågens färger! 
 

Jeffrey campbell- Lita skorna:

Kan inte komma ifrån att de här skorna är helt underbara! Har själv aldrig haft några men de sägs vara otroligt bekväma på grund av den höga platån. Även de finns i miljarder olika färger, till och med med nitar och USA:s flagga på, men är väldigt dyra :/ men vet ni vad...Bikbok har lanserat en skokollektion som ser ut exakt som originalet och även till ett budgetpris. Än så länge har de bara färgen beige, men tänk vad snyggt att med sommaren bära de till ett par höga jeansshorts och ett löst instoppat linne! :)
Bilden nedan är från bikbok och kostar bara 600 kronor medan riginalet kostar 1700. Kanske ska man skaffa sig ett par!



Blommmigt och feminint:

Kollar man runt på klädkedjors mode så är det väldigt populärt (som alla sommrar) med blommiga mönster. Allt från toppar till byxor och det finns i hur många färger som helst så det är bara att väja och vraka. De här häftiga och färgsprakande byxorna är från Monki och ser bättre ut på än vad de är på bilden. Om man har en färgglad underdel kan det kombineras ihop med en neutral överdel.




Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!

Hellu bloggen!
Det känns lite egotrippat att skriva, men idag blir jag 16 år! Att tiden går så himla fort ändå, tänk att jag levt i 16 hela år! Jag var faktiskt uppe till 01:20 (eller 18 som pappa säger) då jag föddes för exakt 16 år sedan! Mamma och pappa blir så sentimentala och ska alltid börja böla när de tänker på hur stor man blivit, haha! De små päronen alltså! :D gissa vad... Jag fick en gitarr, en svart till och med, så nu ska jag verkligen lära mig att spela (youtube i första hand) Jag fick även ett par rosa conversen, pengar och presentkort! Det kommer även firas en hel del födelsedagar till eftersom jag har skilda föräldrar och alla vill vara med, men det är bara härligt! :D enda dagen på året allt kretsar kring ensjälv, och det är inte ofta det är så!

Nu ska jag klinka på gitarren och sedan inviga mina nya skor! :D

Ha en bra dag!
Puss <3

ps. Håll utkik på bloggen underdagen för kommer lägga upp sommartips! :D


T r ö t t i s a r !

Gårdagen var lyckad! :D och Ia blev glad för tröjan, som hon för övrigt har på sig idag! Vi vaknade någon gång vid 12 (eller jag klockan 10, men men) och sedan fik vi spunk hemma så vi bestämde oss för att dra till Täby! :-) har lite presentkort och sådant så det kanske blir att komma hem med något fint!
Skriver mer senare!

Puss! <3


Marängswich!


Mot Sofia!

Sådärja! Fixad och redo att dra! Ska bli roligt och speciellt eftersom jag inte känner en enda och inte vet vad som ska hända! Jag sover över där också eftersom det blir på tok för jobbigt att ta mig in till stan igen mitt i natten :O

Ha en bra kväll!

Puss & kram! <3


Bäsen 16 år!

Grattis på födelsedagen världens bästa bäs, bästis, kusin, ior och bebbe! Idag blir du 16 år, helt sjukt egentligen! Första gången vi träffades var på bb när du hälsade på mig och då var du bara en dag gammal och jag nyfödd! Ingen jag känt så länge som du och jag släpper inte taget om dig heller!
Hoppas din födelsedag blir fantastisk och ikväll ska du firas!

Grattis på födelsedagen Sofia Hanna Fagraeus Rodebäck! <3


Livet leker!

Just nu känns livet så himla värt! Lov, bra musik, fina vänner, fest imorgon hon vitaminen, godis överallt och det typ ler mot mig! Har själv även bestämt mig för att ha födelsedags-fest hemma hos mig på fredag och det kommer bli såå himla kul! Massa god mat, dans och bra musik! :) discogirls here we come!

Snart blir det sängen!

Puss & kram! <3


Close your eyes before someone else does it, you never want to be the one who just agree!

Hejsvejs i lingonskogen!
Haft en bra dag? Mine has, förutom att när jag skulle dra mitt kort på bilbok så funkade inte deras kortläsare helt plötsligt, så får åka tillbaka imorgon...irriterande! :s med fick iallafall med mig ett par fjäderörhängen och en ring!
Just nu har vi folk på middag, men det är såå pinsamt för de är lika gamla som mig så man kan inte bara: "tjena, ska vi hitta på något!" :S

Snart blir det god mat!

Puss puss! <3


H a p p y E a s t e r !

Påskafton... Och jag har fått mitt efterlängade påskägg! Man mörker att tiden går, när man var liten fick man en skattkarta att följa och man var såå exalterad, måste erkänna att jag faktiskt var lite rädd för påskharen! Medan man nu får det i handen och ett : "glad påsk!" Haha men lika bra det! :D
Ser ni att jag har kategoriserat min blogg så nu är det mycket enklare att hitta! När jag är färdig med det ska jag ta en runda på stan med pappa på jakt efter något fint!

Ha en bra påskafton!

Puss! <3

 


One day your life will flash before your eyes, make sure it`s worth watching!

Hej mina små frön!
Hoppas ni haft en bra dag/kväll!
vet ni vad jag har gjort? Det stavas: INGENTING och innebär att man ligger i soffan och äter godis hela dagen!
Just nu kollar jag på hungergames, online! Ni som inte sett den borde verkligen göra det för den är fett! :D
Hmm, undrar vad som händer imorgon, påskafton så det blir väl att leta ägg och ha gäster, men om någon vill göra något på dagen så är jag ledig då! :)

Natti Natti!

Puss ♥


Svar från frågestunden del 2 ♥

1. Vem/vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Svar: Personen jag skulle ta med mig skulle vara Mona och jaa sen skulle jag väl ta med mig en kniv tror jag!

2. Vilket är ditt drömland som du skulle vilja resa till?
Svar: Jag vill absolut resa tillbaka till Thailand där jag var för 3 år sedan men annars USA! :)

3. Har du några bra skönhetstips?
Svar: Det viktigaste jag tror på är sömn och en hälsosam kost, inklusive godis och sådant! Smörj in huden varje dag, speciellt nu när det är kallt ute och tvätta håret inte mer än 2 högst 3 gånger i veckan. Tro mig jag tvättade det varje dag förut och det blev så frissigt! Om du har fettigt hår, har dock inte det, så tror jag att man ska försöka tvätta det mer ofta!

4. Vad händer i sommar?
Svar: En massa kul, men skrolla ner till frågestund del 1 så finns svaret där! :D

5. Kan inte du lägga upp fler modetips?
Svar: Absolut, bara kul!

6. Vill du bli modell?
Svar: Åhh det hade varit jättekul, kanske inte catwalkmodell men en sådan som plåtas med coola kläder i naturen hade varit häftigt!

7. Hur gammal är du?
Svar: Jag är 15 år men 16 om åtta dagar!

8. Vem är drömkillen?
Svar: hmm, men som sagt en bra person som ser bra ut. Som är snäll och har ett gott hjärta<3

9. Vilka flörttips har du?
Svar: "Tjena kexet, står du här o smular" haha nää, men kanske attha ett leende på läpparna, vara sig själv och öppen om man känner att det är någon som man kan lita på!

New moon!

Godmorgon! Allt bra? Hade en jättemysig kväll med lite paket och påskmiddag! Fick bl.a ett halsband med blodstenar på som ska utsöndra posetiv energi! Alltid bra! :-)
Var det någon av er som såg månen igår? Den var jättestor och det var fullmåne! Ni kommer typ inte tro mig nu, men månen försvann ett tag, såå himla skary! Men det var ju natten häxorna åker till blåkulla, haha!

Ha en bra dag!

Puss! <3


There is always something beautiful outside <3

Äntligen påsklov! Det sitter verkligen finfint med lov just nu! Känner mig helt slutkörd! Har liten påskmiddag här hemma ikväll eftersom vi lallar iväg till pappi imorgon! Har fått ett påskägg också, blir aldrig lika glad-larvigt! Så vad gör jag på lovet? Ska bara ta det väldigt lugnt, sova och va med människor! Uppdateringen kommer absolut förbättras nu!

Ha en bra kväll!

Puss & kram!


Be yourself don`t get out of space


Väldigt dålig uppdatering här, men så kommer det tyvärr vara fram tills imorgon! Looooov! Mycket som händer just nu, jag får inte riktigt tiden att räcka till, men jag mår bra! Vad gör ni på lovet? Själv ska jag bara ta det lugnt, ingen flängande i onödan här inte. Sova, äta påskgodis och vara med kompisar står på listan. På söndag ska jag till Ia som fyller 16 och hon ska ha en liten fest eller något! Mysigt! :) Imorgon har jag matteprov :/ Oh my gash! :o Men det är iallafall sista dagen!
Puss & Kram!

New day new opportunities <3

Godmorgon! Idag är en ny dag då vad som helst kan hända! Vi har jazz, balett och sedan repetition inför svansjön! Kul men sent slut bara! Nu är det bara 3 dagar till lov, du klarar det Elise! Eller du måste klara det! Nu ska jag bege mig till bussen.. O stackars lilla Nonni missade den! :-(

Ha en bra dag!

Puss<3


We are just humans, sometimes it just becomes too much and we break dawn!

Orkar inte skriva hej ens! Min dag har varit så dålig att jag inte ens vill skriva om den för att göra er deprimerade! Allt är kaos och oklart! Men här får ni en bild på dagens kläder (heter det såå?)
Kram! <3


Svar från frågestunden del 1 ♥

1. Vad är din största dröm?
Svar: Svår fråga, men om jag får drömma mig bort så skulle det vara att jobba som proffisionel dansare, musikalartist i New York :)
2. Är du kär i någon?
Svar: Kanske det..<3
3. Vilket gymnasium vill du gå i?
Svar: Jag skulle gärna vilja gå på Kulturama!
4. Beskriv din drömkille.
Svar: Hmm, någon som är snäll, alltså en bra person från det innre, rolig och som har ett fint leende typ :P
5. Hej! Älskar din blogg! Min fråga: Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Svar: Svårt att säga, eftersom det helt beror på vilken inriktning jag väljer, men jag hoppas kunna få jobba med något jag tycker är roligt och att livet rullar på som man vill.
6. Vilka är dina förebilder?
Svar: Min mamma, Oprah Winfrey och alla starka kvinnor där ute i världen. :)
7. Vad gör du helst på fritiden?
Svar: På fritiden är jag helst med kompisar, tar foton, sjunger och skriver låtar.
8. Ett härligt minne?
Svar: Ojj har många fina minnen, men ett jag minns starkt var i sjuan när jag och Mona hade gjort picknik och bara låg på en äng och tittade upp i himlen och pratade, åt glass och skrattade. Låter konstigt men det var en härlig dag!
9. Vad gör du i sommar?
Svar: I sommar har jag massor med kul inbokat. Jag ska till spanien i en vecka, eventuellt sommarjobba, gå på läger, vara med massa kompisar hela dagarna och som det ser ut nu, kanske ännu en utlandsresa! :) Det bästa med att ha skilda föräldrar!
10. Har du syskon?
Svar: Japp, en lillebror som är snart 13 år!
11. Hur länge har du dansat balett?
Svar: Jag har dansat balett sen i 7:an, 3 år nu!
12. Är det någon i din klass som du inte tål?
Svar: Det är ingen som jag verkligen ogillar, men jag tål inte idealen som alla följer.
13. Vilken favorit klädes-butik har du?
Svar: Min favvoaffär är Monki! :D
14. Vilken är favoritfilmen?
Svar: The hungergames och twilightfilmerna
15. Vad skulle du svarat på frågan Alex Pettyfer eller Ashton Kutcher?
Svar: Alex Pettyfer tror jag ;)

1a april 2012

Hej april- du är efterlängtad!

Gårdagen var otroligt rolig, kort och gott en dag jag aldrig glömmer! Pratade en massa, mest om tiden som varit, om när vi träffades för första gången och inte hade en aning om att vi skulle sitta här idag! Helt sjukt egentligen! :S

Försökte mig på att plugga matte via skypa när jag själv inte hade någon bok och det gick helt okej, men njaa gav upp rätt snabbt!

Så vad gör ni idag då? Drar massa april- april- din- dumma- sill- jag- kan- lura- dig- vart- jag- vill skönt? Själv hatar jag när man själv går på sånt så lätt, man känner sig så underlägsen! Haha!

Ha en bra dag!

Puss! <3


Sisters in blue may look the same but in the middle of the forest they are as different as the can be <3


RSS 2.0