we<3it quotes




New years eve!!!

Hej hopp! :D
Ville bara börja med att säga att det är så sjukt konstigt att det inte finns någon snö ute, helskumt, fast ändå rätt så skönt eftersom det bara blir slaskigt senare! ;)

Sov över hos min kusin, Sofia, iförrigår och det var så himla mysigt!! Vi snackade, åt god mat och så hjälpte jag henne med ett blogginlägg i hon och hennes kompis novellblogg om onedirection :) Ni borde verkligen läsa den, den är grym! Länk: http://onedirectiondiary.blogg.se 

Tänk att det är nyårsafton, kan verkligen inte fatta det! Ett helt år har gått, trehundrasextiofem dagar! Vi ska bort till några vänner på middag och så, hade väl helst varit med några kompisar eller så, men men...det blir säkert god mat och trevligt! ;) Jag tänkte ha på mig en svart klänning med silverstenar på ;D mycket fin!


Me
ph by: Sofia


Long time ago!

Hej Hej bloggisen!

Jag hade skrivit ett jättelångt inläg som jag på nått vis lyckades radera! skumt! Men kortfatat stod det ungefär att jag inte har bloggat på typ ett halvår, att jag har haft fullt upp med repetitioner som sluat klockan 6 på kvällen, att jag tyvörr inte kunde vara med på julföreställningarna eftersom jag fick lunginflammation, att jag nu är frisk men lite hostig och även lite om vad jag fick i julklapp! Jag fick bl.a en dator, et par uggs, en mysigdress, kläder, abercrombie & fitch ttröja, plattång och lite småsaker, fördelen med attt ha skilda föräldrar är ju att vi firar 3 st jular ch idag väntar minijulen med kusinerna! :) ska bli jättemysigt för har saknat dem såå!!
Nu har jag lyckats dra ett händelseförlopp för ett halvår inom 6 rader, men lite mera kul har ju dock hänt!

Eftersom jag inte har några bilder på min nya dator tänkte jag lägga upp lite fina bilder från we<3 it!

Ha en fantasisk jul så ska jag verkligen försöka att uppdatera något mera!

Kramar!




RSS 2.0