I alperna!

Hej på er! Sitter just nu på ett mysigt café som hade wifi! Idag har vi haft strålande väder och tror faktiskt jag fått lite färg! Jag trodde att jag skulle få träningsverk i benen men det sitter faktiskt i fossingarna! ;-D nu ska vi bege oss mot hotellet! Ha det så bra! Puss <3


Lov idag!

åhh äntligen är veckan slut! Det har faktiskt varit en av de jobbigaste, nervösaste, krävande men samtidigt den mest lärorika veckan i hela mitt liv! Auditionen idag gick ut på att vi fick lära oss en kort variation på tå och en moderndans/inprovisation. Men det vi inte visste var att man skulle framföra de en och en på scenen för Juryn. I det stora hela gick det väl okej :-/ Besked om man gått visare kommer på posten om några veckor! :S

jaa, mitt lov börjar faktiskt idag eftersom jag åker till Alperna imorgon, väldigt lägligt också eftersom jag inte behöver skriva engelska- uppsatsen! :D Det ska bli väldigt nice med en vecka med skidåkning och förhoppningsvis sol! :) Jag kommer inte kunna uppdatera någonting under resan eftersom det är jättedyrt att surfa utomlands, men om hotellet har Wifi kan jag sllänga in några inlägg! ;-)

Ha ett skönt lov!

Puss!

ps. Den 2:a Mars är jag back on track! ;-D


Top model!

Heej!
Sitter o tittar på top model Sverige. Har verkligen längtat tills det ska sändas här! :D kanske man ska våga sig på att söka in (om jag bara växer typ 4 cm)! Yeey! :-)

Nu blir det TV3 play och sedan mammas goda risotto!

Puss!


Onsdag 22/2 <3

Hej på er!
Sitter just nu på t-banan påväg mot min farmor, det var ett tag sen vi sågs så det ska bli kul! :) dagen är avklarad och jag kom vidare så det är roligt! Men lyckan är kortvarig eftersom nivån höjs ett snepp för var dag som går! :S
(känner att alla stirrar på mig just nu, för min mun är för liten för godisen jag äter, whoops! :O)

Ha det så bra söta ni!

Puss!


Close your eyes and fly to your dreams!

Godnatt på er alla!
Måste erkänna att min blogg är lite halv-boring just nu, massa snack om auditionen och egopics i mängder, men det är iallafall bättre än inget! imorgon är det iallafall intagningsdag nummer 3, men måste säga att jag faktiskt ute är lika pirrig som jag var i början ;)
Ha det bra!

Love! <3


The stars are the only thing we share!

Idag är det fet-tisdagen eller fettisdagen (som för övrigt är mycket roligare att säga :p) ligger just nu på sängen och pustar efter dagens ansträngning..-.- vill bara att intagningen ska vara över så att man får ett besked och så att jag sen kan åka till alperna. Det är faktiskt snudd på tortyr att dra ut på det hela såhär!

Idag fick jag världens vårkänsla, solen sken och snön har börjar smälta så att man känner gruset under skorna! Härligt!

Ha det bra!

Puss <3


Mys med Julia! :D

Sitter på mc donalds och firar att vi båda gick vidare till nästa audition som är imorgon! :D wihoo! :-) nu ska vi fortsätta prata och skratta av chock!

Ha det bra!

Puss! :-)


Audition- dag 2

Nu gäller det.. Först en timma balett och sedan en timma modernt. Närverna sitter på utsidan och man känner verkligen hur pirrigheten sakta men säkert växer sig större! Jag återkommer med resultatet senare!

Ha en jättebra dag!

Puss <3


Wiiie!

Vet ni vad!? En av mina nöta vänner Julia som också sökte in kom in! Åh guud vad jag är glad för hennes skull, gladare än vad jag är åt mig själv! :D hon förtjänade verkligen detta och som grädde på moset så är vi även i samma auditiongrupp imorgon! :-D önska oss lycka till!

Puss!


Glad tjej!

Jaaaa! Gick vidare till dag två :-) åh är såå himla glad! Nu ska jag möta upp mammsi och vi ska gå och äta sushi! :D

Ha det så bra!

Puss!


Toi toi!

Tagga audition! :D vaknade på rätt sida iallafall även fast jag sovit alldeles för lite :-) jag återkommer i pausen!

Puss!


S ö n d a g K v ä l l a r !

.. Är så jobbiga för man vet att det kommer något inte så roligt nästa dag! :-/ snart är klockan nio och vad börjar då.. Jo, inget mindre än äkta människor! :D älskar den serien, kanske får mig på andra tankar än auditionen imrn! :-) fast lite roligt ska de allt bli! ;-)

Godnatt på er när det blir dags!

Puss!


En såndär lång och onödig lista!

Dagens outfit!


Du och din bäste vän:


Någon som du saknar:


En dag du saknar:


Någon i din familj:


En vacker bild du tagit:


En bild du alltid skrattar åt:



En dag du saknar:


En försöka-se-ut-soom-en-modell bild x)


Någon som du kan berätta allt för:


Stackars stol! :O


Life is a climb but the view is great!

Godmorgon fina läsare!
Vill börja med att tacka er tappra läsare som förtsätter läsa min blogg även fast uppdateringen kanske inte alltid är på topp, men som sagt är det lite svårt när man går i skolan och slutar vid 6- tiden! Det är även otroligt roligt att se att statisken stigen för det gör det mera värt att blogga!
Inatt sov jag i ungefär 12 timmar och jag kan säga att det verkligen känns, för känner mig pigg och glad med massa energi idag! (Även fast det kändes som att jag fortfarande sov när jag klev upp! Så idag ska jag ta tag i min allt växande klädhög som legat där jag, jag vet inte hur länge och kanske städa lite också :P
Det känns som att man blir lite lugn när man städar, man rensar lixom ut allt skit och börjar om på nytt. kan behövas eftersom jag redan är lite pirrig och förväntansfull inför imorgon. AUDITION! Jag är i grupp 1 och det känns världigt skönt att ha det gjort och sedan kunna vara ledig resten av dagen! :D Hur det än går så kommer det antagligen visas här på bloggen och jag har även haft 3 fantastiska år på skolan med erfarenheter jag aldrig trodde fanns, hur det känns när viljan tar över hoppet och lärt känna både dåliga människor som jag kommer glömma bort och fina människor som lämnat spår! Ojj, vad jag spårade nu, men det är faktiskt så det ligger till!

Hoppas ni får en skön dag!

Love

Elise





xoxo


Being happy doesn't mean that everything is perfect, it means that you've decided to look beyond the imperfections!

Åhh jag är så lycklig... Att jag hittade ett vitt stickat linne, vet inte hur länge jag letat men aldrig funnit något! Men nu är jag en lycklig ägare av den! Även ett par gråa höga shorts och ytterligare ett linne slank med hem! För de som inte vet så älskar jag kläder ;-) skulle snudd på äta de för att de är så fina! :-)
I vår kommer det vara inne med pastellfärger, som förra våren, även den dära indianastyle med fjäderörhängen och fransväskor har jag läst kommer bli populärt.. Om det är någon som är intresserad ;-)

Puss!


Home sweet home!

Sitter på tunnelbanan påväg hem nu och är såå hungrig :O men jag har en plan.. Hihihi! har köpt en massa fint som det kommer bilder på senare ;-)


Puss!


Kaaaaaalllt! :S

Usch nu tycker jag det räcker med kyla, kommer bli till en fiskpinne om inte bussen kommer snart! :S idag ska jag iallafall först dansa och sedan till t-centralen, måste köpa nya trikåer (hål i dr gamla, wooops!) och även kolla lite i affärer ;) undrar om Mona hänger på, hmm, har inte frågat än men man kan ju alltid hoppas! :-)

Ha det så bra!

Puss puss <3


True story!


We were born as a original, don't die as a copy!

Fredag here I come! :D sitter och chillar i soffan med musik och bara tar in lugnat haha men typ så är det ;-) ikväll blir det tacos (standard ;) och mys med familjen och soffhäng!
Imorgon blir det dans halv 10 till halv 12, nu kör vi rätt hårt, eftersom det är audition på måndag! :-) undrar Vilka som kommer igen, eller det e klart att man kan gissa, men ska ändå bli kul att se! Och kul att se hur långt jag själv kan gå!

Ha det bra hörni!

Puss & kram sötisar! <3


Friday outfit!


Skriva, skriva, skriva!

Heej på er allihopa! :D
Som rubriken säger så sitter jag just nu och skriver på min uppsats, håller på att somna om vartannat men nu kör jag bara för den måste bli klar! :O Så himla skönt att ha den ur världen, haha men är det inte skola så är det något annat som upptar ens liv. Nästa vecka är det nämligen auditions till min skola och det kommer ta upp HELA veckan! :O Men det ska nog bra (hoppas jag) även fast jag ställt in mig på både det ena och det andra ;)
Det som iafllafall ska bli väldigt härligt är att på fredagen nästa vecka när alla auditions och allt är gjorda så åker jag till Alperna med pappa och Daniel! Ska bli så skönt att komma bort lite och åka lite skidor...även fast jag suger på det :P

Nu ska jag fortsätta skriva, skriva, skriva och sedan skypea med min lilla Homie Mona :D
Ha det bra!

Puss ♥

Tumblr_lzhwc3synx1rptg59o1_500_large


True friends leaves footprints in my heart, others is like blowing wind in my face...

hej hej! Just nu sitter två ny duschade Nonnor på sängen och pluggar SO... har inte så mycket mer att berätta, än att vi ska lite mysigt nu så här en vardagkväll!

Det kommer bli lite dålig uppdatering nu när det är så mycket i skolan och nu innan audition, men jag ska göra mitt bästa för att hålla bloggen igång! Stay updated ;)

Ha det bra alla fina människor ute i världen<3<3<3

//Elilli<3

O n s d a g

Hej och Godmorgon! :D

Är just nu påväg till skolan och känner mig hyfsat pigg och glad! ;) Kanske för att vi slutar tidigt och för att Mona ska sova hos mig! Wiie! :D

ha en jättebra dag allesammans!

Puss & Kram


Dagen!



Hej Hej!
Bilden är ju bara såå klockren ;D hihi!

Dagen idag var ganska lugn, men det var så himla tråkigt när inte Mona var i skolan! I sådana lägen inser man verkligen vad vänner gör ♥ innan dansen, när hon kom tillbaka, fick jag en ask med gelehjärtan! Hihi och gullen hade inget kort så hon framförde vad hon skulle skriva live istället, gick rakt in i hjärtat! Många skriver på facebook o.s.v om att det är så ensamma idag (och även jag) men glöm inte bort kompisrelationer, de räknas också! ;)
Sedan hade vi jazz och det var så himla kul och efter det balett. När jag kom hem hade pappa köpt en blomma till mig, en ros, hihi tack snälla!

Det vidrigaste jag ätit i hela mitt liv serverades i skolan idag, köttgryta med jordgubbar, förstår ni...där skulle de göra det lite fint för oss såhär på allahjärtansdag, men euww det vara bara så långt ifrån det som man kan komma! :O Nu ska jag iallafall mumsa i mig lite fler hjärtan och sen så vet jag inte vad! ;)

Glad alla ♥ dag finisar!

Puss & Kram!

Alla ♥ dag imorgon- Kul? Svar: Nej!

Det blir väl att köpa en stor gelehjärtan- ask och vara med vänner. Vad har man för val när man ändå är alone? :O

Dagen var rätt okej faktiskt, även fast jag fick reda på en väldigt tragisk sak så försökte vi göra det bästa av den ;) Spanskalektionen var jätteflummig...men eftersom ingen gillar b- språk, varför ska man ens ha det? :-/ Det är väl antagligen någon som vill straffa alla skolbarn, eller har jag fel? :P

Gissa hur avundsjuk jag är på min kusin/vän sofia...idag har hon sett killarna i One Direction och herregud vad jag är avis, hihhi, fast hon var verkligen värd det här, för hon är ett hederkligt fan ;)

Nu ska jag äta och sedan blir det plugg!
Ha en bra kväll!
Puss!


Why can't you tell me why you left me here, in this blackhole <3

Det där låter väldigt deppigt, men det är faktiskt refrängen på min och Monas låt, vi skrev den i 7:an, hihi!

Just nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt så här på morgonkvisten, börjar klockan 9 idag :) sedan har vi modernt, balett och pas de deux (anteckna detta ;)

Ha en bra dag!

Puss!


F M L ♥

jaa, vad ska man säga! :S Rubriken säger väl rätt mycket...

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu, så många nej som sägs utan att jag knappt vet vad det handlar om. Massa prov och uppsatser ska skrivas och nästa vecka är det färdighetsproven i dans :( Även om gymnasievalen är gjorda vill man ju inte bjuda på värsta fiaskot på auditionen :/ Jaja vi får se hur det går med det!

Sen så är en vän till mig väldigt ledsen just nu och jag är sån att om en vän är ledsen då blir jag också ledsen :( Just nu vet jag knappt vad som händer, men varje gång det ringer hoppas jag att det är hon...men jag förstår att man inte vill prata när något jobbigt hänt! Jag vill att allt ska bli lugnt, att allting ska bli som när man var liten och inte fattade nånting! Men vad ska man göra?

Det enda posetiva är att jag iallafall börjat på min uppsats så det är skönt ;)

Hej då!


Vänddia ♥



Har suttit och redigerat en massa bilder, men jag har en fråga till er, så oom det är någon som vet snälla kommentera (!) Hur får man rymdeffekten på picnic? Tycker den är så ball, nästan på 1337 nivå alltså ;)


Godmorgon världen!

Det är strålande fint väder ute, men självklart måste jag sitta inomhus och plugga hela dagen :/ Känns alltid så spännande att berätta för er vad som händer på söndagar, för det är ju en sån överraskning...(eller inte) plugg, plugg, plugg!

För att vara ytterligare lite pessimistisk kan jag tala om fr er att min gomspene (observera det konstiga ordet)
är svullen och gör jätteont, men det är säkert för att jag varit förkyld!

Tillbaka till ämnet så ska jag skriva en so- uppsats om andra världskriget och ärligt talat så kan jag nada, men om jag har tur så kan min snälla pappa kanske hjälpa mig lite för han kan verkligen allt till skillnad från mig...och jag skojar inte!  x)

Ha det bra!

Puss!♥

6b6e567cjw1dp32l4lj0hj_large


Gymnasievalet- check!

Sådär ja, nu var det gjort! Har velat massor fram och tillbaka i flera dagar nu, men men det får bli som det bli. Det är ju jättesvårt att veta vad man kommer vilja hålla på med när man är vuxen, det är framtiden! Men samtidigt vill man ju göra roliga saker i nuet! ;) Det blev iallafall Kungliga, Kulturama, Steg, Södra Latin Estet och Textila Gymnasiet. Tror det kommer bli bla...Det måste bli bra!!

Ha en jättebra kväll! :D

Puss!

Ps. Höjden av sötsug är när man hittar en gammal godis i väskan och äter den, det var verkligen inte okej...men vad ska man göra? :o


Jag ligger gömd under löven, jag ligger gömd under snön, jag har fastnat med händerna i marken i minnet från en mardröm


Lördag!

  1. (Fråga mig inte varför det står en 1:a där men jag vet inte hur man får bort den :O) Idag borde jag plugga en massa spanska och skriva på en andra världskrigetuppsats, men ingenting är värre än att plugga förutom att ha prov. Eller nej plugga är värre.
    Igår var ju jag och Mona på Dirty Dancing om det är någon det undgått och den var såå grym! Killen var mycket snyggare än i filmen (även fast han var en balettepojke) och dansarna var hur bra som helst! :D Så nu har jag och Mona bestämt oss för att vi ska vara med i en muskal, även om det bara blir en biroll som..öhh ett träd :D
    Det låter kanske som att jag är pigg och glad kexchoklad idag, men nej texten ljuger för så är det inte...skulle egentligen fira Mona idag men det kom lite saker emellan så det blir en dag hemma ;D
    Nu ska jag vänta på att min hjärna startar upp innan jag kan börja plugga ;)

    Ha det bra!

    Puss! 


     



Bestfriens are hugs, blown to us by angels <3

Grattis på 16-års dagen min otroligt fina vän! 16 år! Tänk att det gått 3 år nu fast att det känns som en evighet! Du är en glädjespridare, en fantasibomb och allt i färg som kretsar på denna jord! Jag kan verkligen berätta allt för dig, gott som ont, och jag vet att du kan göra detsamma för mig! Du är- och kommer alltid vara min true friend och jag kan se oss som gamla sitta och prata precis som nu med varsin kopp te! Vi ska även inte vara forever alone hela livet, så det så!

Grattis på 16-årsdagen Felicia Mona Margareta Grujic <3


Taggar inför Dirty Dancing :D


You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have <3

Hej på er allihopa! Hoppas allt är bra!
Själv är jag hemma idag igen, känner mig fortfarande inte bra, så ligger just nu i soffan, nerbäddad i massa filtar och tittar på film! :D om 1 timme ungefär kommer Mona. Vi ska äta, fixa oss lite och sedan bege oss mot chinateatern för dirty dancing! :D är såå förväntansfull!

Puss & kram ha det så bra! :-)


Talarium del 2- En novell av Elise Andersson & Mona Grujic ♥

Efter en stund mynnar korridoren de gick i ut till flera korridorer. ”Höger” Melissa pekar mot en av gångarna och sakta börjar de röra sig igen. ”Vad konstigt. Jag trodde jag kunde varje del av skolan utantill, men jag hade visst fel”

”Tydligen” instämmer Melissa.

Korridoren tar plötsligt slut och där står en gammal, oberäknelig hiss som ser ut att vara minst hundra år.

”Skämtar de eller? Om jag bara rör vid den kommer den antagligen falla ihop” säger Demmi och rynkar på pannan. ”Äh, kom igen, så farligt kan det ju ändå inte vara” De öppnar den första dörren av hissen som består av ett vackert järnsmideri, efter den måste de öppna yttligare en dörr som ser ut som ett dragspel. Insidan av hissen är uppbyggd av ett vackert ljust träslag. På ena sidan sitter ett fåtal guldförgyllda knappar. ”Det är väl på 4:an som omklädningsrummen ligger?” Melissa nickar till svar. Demi trycker pekfingret mot den mest nötta knappen. ”Det är tydligen många som åker upp till omklädningsrummen” säger Demmi och kollar misstänksamt runt i hissen. Hissen ger ifrån sig ett öronbedövande ljud innan den sakta och ryckande rör sig uppåt. ”Jag slår vad om att vi har dött innan vi når våning två” säger Demmi surt. ”Var inte så negativ nu, den rör sig i alla fall uppåt” ”Ja, den ju lika gärna ha rört sig neråt” Sakta passerar de våning 1. ”Herregud vilken tid det tar, det skulle gå fortare om du bar mig upp för alla trapporna” Melissa nickar till svars. ”Äntligen våning 4!” suckar Demmi. Men hissen vill inte stanna utan fortsätter bara uppåt. Plötsligt som om hissen fått förnyade krafter rör den sig förvånansvärt snabbt. ”Hjälp, vad är det som händer!” De trycker sig mot väggarna för att inte falla omkull. De båda flickorna skriker hjälplöst tills hissen stannar med ett brak. De andas snabbt och andfått och benen vill bara ge vika. De öppnar försiktigt den första dörren medan den andra glider upp av sig själv. De skyler ögonen mot ljuset de möter.

 

Kap 2

En ljummen vindpust smeker deras ansikten och för med sig en doft av vildrosor. Under fötterna känner de det mjuka, svala gräset som killar deras späda fötter. Ett böljande landskap sträcker ut sig så längt ögat når. Någonting greppar Melissas handled och för den åt sidan. Melissa kan se, och hon ser honom…En ung man iklädd bara ett höftskynke av vävda blommor ler snett åt hennes förbryllade ansiktsuttryck. Han tar hennes hand i sin och kramar den mjukt. Melissa betraktar den vackraste skapelsen hon aldrig kunnat förnimma med blottaste ögat. Hans anletsdrag, mjuka men ändå skarpa som den vassaste diamant, var bara en skugga av vad Melissa egentligen såg. Ögonen såg hon inte, bara djupet av de svartaste hav. I hans ögon kunde hon även se konturerna av sig själv. Det var som en levande spegel.

Med vindens svala bris följde den ljuvaste sång de någonsin med örat uppfångat. Vaggandes följer de efter den unga mannen över ett hallonsnår. Demi sjunker ner på en sten och fnissar högljutt. Han griper tag i hennes hand och hjälper henne upp på benen igen.

 

”Är jag död?” Demi tittar undrande på mannen. ”Är du en ängel som kommit för att hämta mig?”

Han suckar och ler. ”Ni är väntade små ljusflickor” De båda flickorna brister ut i skratt och omfamnar varandra. ”Demi, nyp mig, sånt här existerar inte”

”Jo, i min värld” Han pekar mot en slingrig stig . ”Allt det här kan bli ert om ni bara följer en regel…” Melissa och Demi tittar bekymrat på varandra ”Följ bara stigarna och inget ont ska  hända er” De nickar instämmande mot varandra medans Melissa plockar en vacker viol.

”Kolla Demi, den lyser!” Violen sprakar i tusen eldar innan den blir till stoft och sipprar mellan hennes fingrar. Hon fnittrar glatt och plockar upp en ny. ”Kom, ni måste få se väldets ek.” Han tar de i händerna och de börjar försiktigt vandra.

Efter en stunds vandring frågar Demi : ”Vad heter du egentligen?” Han för undan en hårslinga och viskar i hennes öra: ”Mitt namn är Lunae son av månen.’’


Nu skulle de ha kunnat vända, men stigen var för lockande. De tog ett steg till och nu var världen de tagit paus ifrån bara ett minne blått. När du väl börjat dansa finns ingen återvändo, tiden står still och du förs med av dess, på utsidan fantastiska skönhet men på insidan speglar smärta och mörker. Nu skulle de ha kunnat vända men stigen var för lockande. Inte kunde de ana att bortom varje skönhet fanns ett odjur, beredd att för varje pris slita ut deras oskyldiga själar. Inte visste de att när de lämnade stigen så fanns där ingen återvändo. De var ensamma och rädda. Nu skulle de ha kunnat vända, men stigen var förlockande.

 

Prästen harklade sig och dikten flickorna skrivit tillsammans lades på kistorna. Världen var grå och bland molnen hördes kyrkklockornas dova klang. Den lilla skaran av svarta människor stod samlade och såg ner mot det svarta hål som grävts åt två till utsidan vackra skönheter som bar på en hemlighet, att de faktiskt träffat sonen av månen. De flickorna aldrig skulle förstå var att sonen av månen aldrig hade funnits, utan bara var något som de hade skapat då de stod där på dansgolven.

 

Men om flickorna hade kunnat le just i det här ögonblicket hade de gjort det, för nu äntligen var de fria!

Tumblr_ll6y9bfu7p1qk43c0o1_500 +% 2.525.281% 252529_large

Memories lasts forever ♥

Love you M!! :D

Yesterday is history Tomorrow is a mystery But today is a gift, That's why it's called present

Att dansa igår var absolut det sämsta jag kunde göra, för nu ligger jag hemma igen med frossa och huvudvärk. Dock är ungefär halva klassen sjuka, men det är ändå så himla boring. Nationella uppsatsen gick faktiskt ganska bra, men i slutet kände jag att ögonen började falla neråt! Bästisen Mona gick också hem (oopus, har typ smittat alla :S) så eftersom vi inte har något bättre för oss ska vi skypa och laga omelett, hon har ALDRIG ätit det förut så ska lära henne det (för det är ju rätt svårt xD haha, säger mästerkocken som bränner allt hon lagar)
Ha en bra dag!
Puss! ♥
I väntan på bättre bilder/tider (lol) lägger jag upp några inte så nya ;)

Paus i nationella! :S

Heej! :D nu sitter vi här med våra ankfötter (skämt åsido)! Vi har del c i nationella, alltså uppsatsskrivningen men just nu har vi en liten paus! ;-) efter provet blir det lunch, sen modernt, balett och sist men inte minst pas de deux ;-) nu ska vi äta lite choklad för då blir man glad!

Ha en bra dag!

Kram! <3


Håltimme! ;-)

Sitter här med min nonna och väntar på melliset i matsalen! Jaa, som ni ser så är vi ägghuvuden idag ;-) hihi!

Ha de bra!

Kram! <3


Onsdag 8/2 <3

Godmorgon! Står som vanligt som en isbit och väntar på 610:an som förövrigt alltid är sen :-/ idag blir det skola och eventuellt dans :-) jag uppdaterar mer från skolan lite senare!!

Puss!


Födelsedagsmiddag!<3

Heej!
Om 1 timma kommer lite släkt och vänner hem till oss för att fira modern min! Just nu lagar vi mat och bakar! Ha en bra kväll!

Puss <3

Ps. Tårtan längtar man ju bara lite tills man får sätta tänderna i!


If I loose you, I Will loose myself too <3

Grattis på födelsedagen underbara mamma! Jag älskar dej otroligt mycket! :D <3


Tisdag 7/2 <3

Godmorgon! Står på perrongen och trängs med 1000 andra människor. Nu undrar ni säkert varför när jag inte mår på topp, men det är så att vi har nationellt prov i svenska idag och det går inte att missa :/ men som tur är har mamma köpt godis till mig att ha på provet så då blev jag glad ;-)

Lycka till på nationella alla 9:or!

Puss!<3


Be strong girls- if someone Is trying to bring you down, it only means that you are above them!<3


Talarium del 1- En novell av Elise Andersson & Mona Grujic!

Spegeln visade en ganska mager flicka. Håret var uppsatt i en stram knut och en liten hårslinga hade letat sig fram bakom ena örat. Dräkten satt tajt om den lilla kroppen och i hårfästet trängde fukten fram. Hon rörde sig lätt i graciösa linjer till den omslukande musiken. Den hade alltid fått henne att känna sig fri, nästan som att flyga. Hennes fötter värkte efter dagens klass men hennes ansikte utstrålade bara frihet. Försiktigt utformade hon en vacker arabesque och musiken tystnade. Där stod hon, ensam i balettsalen Melissa Goldrich. Solen sken in genom en springa i fönstret och smekte hennes ömma kropp. Hon log glädjefullt åt tanken att en dag kunna visa sina färdigheter för en intresserad publik.
En varm hand lades på hennes ena skuldra. ’’Bra Melissa!” En ljusblond flicka iklädd samma dräkt stod och log åt henne . I händerna höll hon två kryckor som hon stödde sig emot. Det lockiga håret ville inte riktigt ligga på sin plats, utan stack ut som en gloria runt ansiktet. Hon såg ut som en ängel.
”Demmi, jag visste inte att du var här! Hur är det med foten?”
”Det går väl” Hon log sorgset när hon blickade ner på det vita gipset som omslöt hennes högra fot. ”Men jag hade i alla fall tur, min dröm som ballerina kunde ha krossats helt om inte Dominick hade kastat sig fram och tagit emot mig” Hon log generat.
”Åh, du ska verkligen vara glad över att ha någon som honom” Demmi ryckte på axlarna. Melissa böjde sig ner och tog upp sin vattenflaska. Vattnet sköljde hennes torra strupe och fick henne att dra djupt efter andan. Med en trött suck satte de sig båda på golvet för att lirka ut de hårt satta hårnålarna
.
” Dee, kolla vem som kikar på dig genom fönstret!” Melissa vinkade mot fönstret och knuffade sin vän i sidan.
”Tyst, han ser oss!” In kliver en lång, altetiskt byggd kille med mörkt hår och bruna ögon. Han stryker bort den långa luggen från ögonen och ler snett . Med rak rygg och bestämda steg går han mot oss. Demmi vänder bort blicken och tittar surt på Melissa. Ljudlöst formar hon orden:
”Tack!” Melissa ler retsamt tillbaka och återgår sedan till att en efter en plocka ut hårnålarna.
”Hej, hur går det med foten?” Demmi rycker på axlarna
. ”Det är väl bra” Han sjunker ner bredvid henne. ”Ville du något eller?” Han suckar. Melissa tar kontroll över situationen genom att knuffa till hennes kompis i sidan.
”Tack Dominick, jag är bara lite låg efter allt som har hänt, folk förstår inte hur jobbigt det är att inte få dansa när man så gärna vill” Han nickar förstående.
”Jag är ledsen Desdemona, jag skulle ha tagit emot dig bättre” ”Hur många gånger ska jag behöva säga till dig att det helt och hållet var mitt fel. Jag skulle inte ha dansat när jag hade 40 graders feber” Demmi tittar irriterat på Dominick
”Släpp det bara, snart så får jag ju dansa igen” Han reser sig smidigt upp och ler en sista gång mot Demmi innan han går mot dörren.
”Hej då!” ropar Melissa och vinkar. ”Jag står inte ut en enda sekund till med honom! Var du tvungen att vinka hit honom?”
”Alltså vad har du emot honom, förutom att han ser ut som en fotomodell är han ju snäll och dessutom skolans bästa dansare. Vad förväntar du dig?” Demmi skakade lugnt på huvudet samtidigt som hon sa:
”Någon som inte dyrkar mig”
I denna spänningsfulla stund knackade det på balettsalens dörr och in kliver msr. Winnfreed, skolans rektor. De båda flickorna ställer sig snabbt upp för att visa respekt för skolans mest kritiserande kvinna. Hennes slanka, tärda kropp svävar fram och den knälånga kjolen svajar i takt med stegen. Håret är uppsatt i en bakåtstramad uppsättning och hennes läppar är starkt färgade i rött.
”Jag ser att du repat dig en del efter skadan och jag förväntar mig kunna se dig på benen så snart som möjligt” De starkt markerade ögonbrynen drogs ihop till ett smalt veck i pannan. ”Och du Melissa ser jag har mycket att jobba på när det gäller din hållning” Melissa stramade snabbt upp i ryggen och sträckte på de långa benen. Msr. Winnfreed drog ihop sina läppar till ett smalt sträck och blängde uppnosigt på sina elever. ” Nå, jag kom för att säga att hissen nu är fixad efter många års väntan. Den är till för att underlätta för dig Demmi och din skadade fot” Demmi nickar. Msr. Winnfreed vänder på klacken och går med bestämda steg ut genom dörren och smäller igen den efter sig.
”Vilken ragata, jag förstår inte hur de andra pedagogerna orkar stå ut med henne!” Melissa rycker på axlarna.
”Hon kanske har fina sidor, men väljer att inte visa dem. Jag menar…om hon har jobbat här halva sitt liv så är hon nog ganska så trött på att vara här” Demmi fnyser irriterat.
”jaja, men vad pratade hon om egentligen. Det finns väl ingen hiss här?” ”Jag har ingen aning, men kom vi kollar. Det kan inte vara bra för din fot att hela tiden gå i trappor” De tog deras saker och gick sakta mot dörren. Melissa väntade in Demmi som mödosamt försökte hoppa fram på det blanka marmorgolvet. Korridoren var lång och väldigt vacker. Tavlor och statyer stod uppställda längst väggarna. I korridoren blandades musiken från de olika salarna med lärarnas stränga röster. Det var alltid väldigt befriande att gå där. Flickorna följde den smala, upplysta gången samtidigt som de hela tiden mötte elever, men ingen av de kände till den hissen.

En kort, kraftigt byggd man med en verktygslåda i handen kommer mot dem . ”Ursäkta, är det du som är vaktmästaren här?” frågar Melissa glatt som vanligt.

”Ja, behöver ni hjälp med något, flickor?”

”Ja, vi undrar var hissen är” Melissa pekar mot Demmis brutna fot.

Mannen tar ett steg bakåt och gapar med öppen mun. ”Är den öppen igen!” viskar han med stora ögon.
”Ja, vi skulle behöva använda den. Vet du vart den ligger?” Vaktmästaren svär tyst för sig själv.
”Jag kommer vara den enda som varnar er…Ta inte hissen!” Flickorna kollar på varandra och brister efter en stund ut i skratt. Han rör inte en min utan pekar bara åt höger. De tackar honom för hjälpen och följer hans beskrivning
Tumblr_lhwmz5thqa1qzzcv8o1_500_large

Sickow :-(

Det är kalltkalltkallt och bara snöarsnöar och snöar, men rätt mysigt är det ändå att ligga i varma soffan och titta på solen som får snön att glittra sådär härligt! ;) åh, vad jag längtar till våren, att kunna ta på sig jeansjackan och conversen och åka in till kungsträdgården när det blommar som mest och ta massa härliga vårbilder med vänner! Longing! <3

Puss!


Words Will be just words until you bring them to life <3


Godnatt alla hjärtan! <3

Godnatt säger en snorig, trött och frusen Elise. Det är inte säkert att jag är påväg att bli sjuk, men för att vara på den säkra sidan stannar jag hemma imorgon. Vi har även nationellt prov i svenska på tisdag så det får jag INTE missa! ;-)

Sweet dreams! <3


Before I Die...



























Truly great friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget <3

Hej på er!
Kul att läsarantalet stigit, det är alltid roligt! Jag och Mona vaknade vi 11 imorse, låg och snackade ett tag och fikade sedan med pekannötkolasmörbullar, hehe favoriterna! :D vi skrev även klart våran novell som jag tänkte lägga upp en del av lite senare ;-)
Har lyckats dra på mig en förkylning så ska vila mig idag och hoppas på att det vänder, det är ju trots allt nationella prov i veckan :S

Ha det bra!

Puss & kram <3


Godnatt alla nattugglor! ;-)

Godnatt säger jag och nonna från sängen! Vi har legat och pratat en del och har även gjort en regretion över min tidigare liv! Såå intressant!
Godnatt <3


Euphoria<3


Snowflakes filled with hope!♥

Här kommer bilderna som jag och Mona tagit, och gissa om det var kallt?! 19 minus iklädda bara balettdräkt, men som vi brukar säga "allt för en bra bild!" Ha det bra! Puss! ♥






Mot Mona!

Hej hej! Nu sitter jag och bästisen på tunnelbanan efter en jobbig danslektioner! Det är så otroligt kallt ute, näsan rinner och fryser om öronen! :S hoppas att bussarna går..:/ men vi ska som sagt ta en massa bilder som kommer att läggas upp lite senare!
Ha det bra!

Puss puss <3


Nighty night! <3


Påväg hem!<3

Sitter på tunnelbanan med Mona och ska snart kliva av och ta bussen! Dagen har gått otroligt fort, den började med ett läkarbesök och slutade med dans! Vet ni vad jag ska göra imorgon...? Jo, efter dansen ska jag sova hos min vännis och vi ska ha det jättemysigt, ta massa foton (bilder kommer sedan) , se på film och bara snacka!

Ha en jätteskön fredagskväll!!

Puss <3


Fredag!

Godmorgon! Sitter och äter frukost och slogs precis av tanken på att det är fredag! ;-) härligt! Tyvärr ska jag till läkaren nu på morgonen och ta lite prover, men efter det blir det skola och dans!
Ha en härlig dag!

Puss <3


V å r i n p i r a t i o n ♥

Flower Embellished CropKnitted Textured Grunge Jumper


Så otroligt duktig! :O


Gästbloggar hos Lifebyelise! <3

Heej! Det är Mona ( mer känd som Nonna) från http://monasplace.blogg.se som skriver :D Vill bara tala om hur underbar min lilla vän är och hur otroligt roligt vi har HELA tiden! ( Vi skrattar jämt)

Nu på lördag ska hon komma och sova över hos mig. Vi ska hyra film, äta god mat och bara ha en massa girltalk:D Och kanske fortsätter vi att skriva på våran novell som vi skriver tillsammans!


 Ha det bra alla lifebyelise-readers! Kram<3

1:a februari

Hej alla fina! ;-) sitter just nu och kollar på tv men ska snart gå och lägga mig. Idag hände det inte något speciellt förutom att vi gick igenom massor för nationella proven :S sen flamsade jag och Mona på matten som vanligt så vi fick inte mycket gjort, men faktiskt ligger vi rätt bra till ;-) och hillevi är sjuk igen, saknar den lillen! :)

Godnatt!

Puss <3


RSS 2.0